Stel, je hebt een kaart getrokken uit de Business Inzicht Kaarten, of misschien wel uit een andere kaarten-set, en deze resoneert niet direct bij jou.

Je leest de tekst en denkt: “wat moet ik hier nou mee?”

Het kan best een keer voorkomen en ik krijg er wel eens vragen over.
Reden voor mij dus om deze blog te schrijven.

Er kunnen namelijk meerdere dingen aan de hand zijn

  • Je bent teleurgesteld omdat je onbewust een andere kaart had verwacht. En dan is er ineens een andere kaart en kun je niet direct de link leggen met je vraag of het onderwerp waar je de kaart voor trekt.

  • De boodschap zit op een onverwachte plek. Misschien is de hele zin niet altijd voor jouw specifieke situatie van toepassing is, maar vind je juist wel een boodschap in de afbeelding, de energie van de kaart of in één woord in de tekst.

  • De kaart loopt op de zaken vooruit. En nee: dit is geen toekomstvoorspelling! Maar de energie van iets dat aanstaande is, hangt al wel in het universum. Daardoor kan jouw intuïtie onbewust iets oppikken dat pas over een paar dagen duidelijk voor je wordt.

  • De kaart heeft te maken met een onderwerp of aspect wat jij zelf nu nog niet ziet. Het zegt iets over een onderwerp waar je nu nog helemaal niet mee bezig bent in je hoofd. Daardoor herken je het niet direct.

Als de kaart je niet direct aanspreekt is het natuurlijk zonde om ‘m naast je neer te leggen.

Wat je wel kunt doen is het volgende:

Tip 1 – Houd de kaart alleen even vast.
Probeer niet met je mind de betekenis te achterhalen. Soms krijg je namelijk de kaart omdat de energie van de kaart jou nu kan helpen en gaat het dus om de helende kracht van de kaart.

Tip 2 – Read op de kaart.
Maak verbinding met de kaart en kijk welke informatie je eruit kan halen. Welke kleur valt op en wat zegt dit jou? Wat zie je nog meer in de kaart? Welk woord valt op? Je onderzoekt de kaart met je intuïtie op een diepere laag. Mocht je hier meer over willen weten, bekijk dan de gratis videocursus die bij de Business Inzicht Kaarten hoort.

Tip 3 – Trek een extra kaart.
Schud de kaarten terwijl je de vraag stelt: kan ik wat meer verheldering of ondersteuning krijgen op de 1e kaart.

Tip 4 – Laat de kaart even “liggen”.
Leg hem op een plek waar je hem wel kan zien. Doe dit ongeveer 3 dagen en pak dan de kaart op en doe wat er bij tip 2 staat. Vaak zie je dat de boodschap je gaandeweg al duidelijk is geworden.

Tip 5 – Schrik nooit van de kaart of zijn boodschap
Kaarten geven nooit onheilspellende boodschappen af! Ze zijn puur een uiting van je intuïtie. Dus daardoor altijd liefdevol en ondersteunend.

Heb je de bovenstaande tips toegepast en heeft het geen verheldering gebracht: laat het dan gaan.

Dan heb je de kaart waarschijnlijk gelinkt aan iemand anders. Dat gebeurt mij ook wel eens. Wij zijn geen robots, dus een foutje kan gemaakt worden. Wees je daar bewust van. Daar ben je mens voor.

Herken je dat je weleens een kaart trekt die je niet gelijk kan plaatsen? Laat vooral je reactie hieronder achter & ook als je vragen hebt.

Heb je de kaartenset nog niet? HIER kan je hem bestellen.