mijn verhaal

Het begin

Mijn dochtertje was nog maar drie jaar oud, toen ze me vroeg waarom ze soldaten zag, en mensen met gele sterren op hun jas. Ik keek haar verbaasd aan. Het waren dingen die ze niet kon weten. Ik dacht bij mezelf: potverdorie, de helderziendheid heeft een generatie overgeslagen! Mijn moeder had het ook, maar ik? Niks hoor.

Totdat ik op een avond in de keuken stond en sterk aan mijn opa moest denken. Opeens hoorde ik de sirene van een speelgoedwagen van mijn zoon. Maar dat kon helemaal niet! Ik had net de batterij eruit gehaald, omdat ik gek werd van dat geluid. Ik zei zachtjes: opa, als u er echt bent, geef dan een teken. En daar klonk de sirene weer…

Toen ging ik me scholen

Dat is nu 7 jaar geleden en sinds die tijd ben ik me gaan verdiepen en in training gegaan om te leren readen: de kunst van de intuïtie. Ik deed dat naast mijn werk. Ik had hele ‘gewone’ banen: eerst bij bureau Halt, later als projectmanager bij het ministerie van Landbouw en als teammanager in de kinderopvang. Maar het readen fascineerde me, ik moest er iets mee. Eerst volgde ik drie jaar een opleiding aan de Academie voor Mediumschap van topmedium José Gosschalk, daarna nog vier jaar op het Arthur Findlay College in Stansted, Engeland – het beroemdste instituut op dit gebied ter wereld. Vervolgens volgde ik een mentorship bij Mavis Pittilla, de grande dame op dit vlak.   

Mijn conclusie na al die jaren: iedereen kan readen. Natuurlijk, de een heeft meer aanleg dan de ander, maar het is net als fietsen: iedereen kan het. Het is geen trucje, maar een methode om je intuïtie effectief in te zetten. Ik ging readen ook gebruiken in mijn werk en wat bleek: mijn team van 28 man had het laagste ziekteverzuim en de hoogste omzet. Puur omdat ik mijn intuïtie inzette en daarmee problemen snel kon tackelen.

Tussen mijn baan en mij boterde het alleen steeds minder goed: ik wilde vrij zijn en readen met de hele wereld delen. Want we hebben allemaal deze ‘superpower’, maar we realiseren het ons vaak helemaal niet. Zo zonde! Langzaam maar zeker begon ik me steeds meer op ondernemers te richten, omdat zij zoveel mensen kunnen aanraken.  

Over Lonneke
'Wat ben je nuchter!'

‘Wat ben je nuchter en down to earth!’ Dat is wat ik van veel cliënten terugkrijg. En dat is ook waar. Ik heb voor mezelf niet zo veel met wierook, klankschalen en meditatie, al zie ik wel dat er genoeg mensen zijn die er veel aan hebben. Ik vind het belangrijk dat readen concreet en praktisch toepasbaar is. Er is niks zwaars of zweverigs aan. Bij mij dus niet alleen gevoel, maar ook verstand en logisch nadenken – we hebben onze ratio niet voor niets gekregen, vind ik.

Ik heb er lang over gedacht of ik mezelf wel business medium wil noemen. Bij medium denken mensen toch snel aan Jomanda. Maar het is nu eenmaal wat ik doe: ik leer je om in contact te staan met je intuïtie, met alles wat niet direct met het blote oog zichtbaar is. Ik leer je er woorden aan te geven en er concrete informatie uit te halen. En dat gericht op jouw bedrijf.

Lonneke Vodegel
Gratis ritueel

Meer productiviteit

Het energetisch ritueel voor productiviteit dat beter werkt dan affirmaties.
Voor het vertienvoudigen van je productiviteit & een goodbye aan je uitstelgedrag.

Vul hieronder je naam & e-mailadres in en je ontvangt direct in jouw mailbox een video met instructies en een visualisatie.

Ben jij die ondernemer, coach of trainer die financieel vrij wil zijn?

Kennis van marketing, zichtbaarheid & sales is belangrijk voor een succesvolle business. Ik zie alleen om mij heen vele ondernemers, trainers en coaches vastlopen. Omdat ze al die kennis proberen te implementeren in hun bedrijf. Maar daarbij vergeten wie zij werkelijk zijn. Wat echt past bij jouw essentie. Het voelt als stroperig. Niet meer van jou. Dat het niet stroomt. En hoe zou het zijn als je precies wist welk radartje niet goed draait? Dat je weet aan welk knopje je moet draaien en hoe je moet draaien. Zodat het weer als vanzelf gaat en je jouw ideale bedrijf kan creëren? Daar help ik jou bij.

500 333
Business Intuition Cards

Kaartenset

De kaartenset speciaal voor ondernemers.
36 kaarten die jou helpen om je intuïtie te verduidelijken.       
Bonus:  Inclusief Gratis Online Training Kaarten lezen.

Weet wat jouw intuïtie jou zegt met deze kaartenset.

Ninaflitstlonnekevodegelwebsite-35
Healingpakket

Geld Genereren

Problemen met geld hebben nooit te maken met geld.

Wil je anders met geld omgaan?
Dan moet je op dat dieperliggende niveau aan de slag!

business reading jaaropleiding-1
Business reading

Halve Online VIP-dag

Met mijn 3C- Methode doorbreek je nu je plafond.
Je krijgt inzichten en richting. Healen we de dingen die jou nu belemmeren om fijn & succesvol te ondernemen. En heb je aan het eind een praktisch, totaal op jou afgestemd plan liggen.

bg footer
Scroll naar top