mijn verhaal

Het begin

Mijn dochtertje was nog maar drie jaar oud, toen ze me vroeg waarom ze soldaten zag, en mensen met gele sterren op hun jas. Ik keek haar verbaasd aan. Het waren dingen die ze niet kon weten. Ik dacht bij mezelf: potverdorie, de helderziendheid heeft een generatie overgeslagen! Mijn moeder had het ook, maar ik? Niks hoor.

Totdat ik op een avond in de keuken stond en sterk aan mijn opa moest denken. Opeens hoorde ik de sirene van een speelgoedwagen van mijn zoon. Maar dat kon helemaal niet! Ik had net de batterij eruit gehaald, omdat ik gek werd van dat geluid. Ik zei zachtjes: opa, als u er echt bent, geef dan een teken. En daar klonk de sirene weer…

Toen ging ik me scholen

Dat is nu 7 jaar geleden en sinds die tijd ben ik me gaan verdiepen en in training gegaan om te leren readen: de kunst van de intuïtie. Ik deed dat naast mijn werk. Ik had hele ‘gewone’ banen: eerst bij bureau Halt, later als projectmanager bij het ministerie van Landbouw en als teammanager in de kinderopvang. Maar het readen fascineerde me, ik moest er iets mee. Eerst volgde ik drie jaar een opleiding aan de Academie voor Mediumschap van topmedium José Gosschalk, daarna nog vier jaar op het Arthur Findlay College in Stansted, Engeland – het beroemdste instituut op dit gebied ter wereld. Vervolgens volgde ik een mentorship bij Mavis Pittilla, de grande dame op dit vlak.   

Mijn conclusie na al die jaren: iedereen kan readen. Natuurlijk, de een heeft meer aanleg dan de ander, maar het is net als fietsen: iedereen kan het. Het is geen trucje, maar een methode om je intuïtie effectief in te zetten. Ik ging readen ook gebruiken in mijn werk en wat bleek: mijn team van 28 man had het laagste ziekteverzuim en de hoogste omzet. Puur omdat ik mijn intuïtie inzette en daarmee problemen snel kon tackelen.

Tussen mijn baan en mij boterde het alleen steeds minder goed: ik wilde vrij zijn en readen met de hele wereld delen. Want we hebben allemaal deze ‘superpower’, maar we realiseren het ons vaak helemaal niet. Zo zonde! Langzaam maar zeker begon ik me steeds meer op ondernemers te richten, omdat zij zoveel mensen kunnen aanraken.  

Over Lonneke
'Wat ben je nuchter!'

‘Wat ben je nuchter en down to earth!’ Dat is wat ik van veel cliënten terugkrijg. En dat is ook waar. Ik heb voor mezelf niet zo veel met wierook, klankschalen en meditatie, al zie ik wel dat er genoeg mensen zijn die er veel aan hebben. Ik vind het belangrijk dat readen concreet en praktisch toepasbaar is. Er is niks zwaars of zweverigs aan. Bij mij dus niet alleen gevoel, maar ook verstand en logisch nadenken – we hebben onze ratio niet voor niets gekregen, vind ik.

Ik heb er lang over gedacht of ik mezelf wel business medium wil noemen. Bij medium denken mensen toch snel aan Jomanda. Maar het is nu eenmaal wat ik doe: ik leer je om in contact te staan met je intuïtie, met alles wat niet direct met het blote oog zichtbaar is. Ik leer je er woorden aan te geven en er concrete informatie uit te halen. En dat gericht op jouw bedrijf.

Lonneke Vodegel
Gratis ritueel

Meer productiviteit

Het energetisch ritueel voor productiviteit dat beter werkt dan affirmaties.
Voor het vertienvoudigen van je productiviteit & een goodbye aan je uitstelgedrag.

Vul hieronder je naam & e-mailadres in en je ontvangt direct in jouw mailbox een video met instructies en een visualisatie.

Ninaflitstlonnekevodegelwebsite-35
1 - op - 1

Consulten

Loop je vast in je (werk)leven en wil je meer helderheid? Of wil je graag contact met een overleden dierbare? Ik bied je de mogelijkheid voor een 1-op-1 consult. 

Daarnaast kun je een spiritueel assessment boeken als je hulp en/of handvatten wilt tijdens je spirituele of mediamieke ontwikkeling. 

Een consult duurt 45 minuten en kan zowel bij mij in mijn praktijk als digitaal via Zoom.  

 

500 333
Webshop

Kaartensets

Geef je Intuitie een stem met een kaartenset

* Business Intuition Cards
Fysieke kaartenset speciaal voor ondernemers.
36 kaarten die jou helpen om je intuïtie te verduidelijken.       
Bonus:  Inclusief Gratis Online Training Kaarten lezen.

* Digitale Energiekaarten 
De 42 kaarten in deze set geven jou inzicht of richting. Maar daarnaast nog iets extra. Ik heb deze kaarten namelijk ook nog ontwikkeld met een helende energie. Dat betekent dat ze naast inzichten en verheldering ook healing geven.

NFworkshopreading2017web-14
Healingpakket

Geld genereren

Ben je zat dat je steeds geld tekort komt?

Vind je het moeilijk om geld te vragen voor je diensten?
Vliegt het geld sneller uit je portemonnee dan dat het binnenkomt?

Dan is dit Healingpakket echt iets voor jou.

Want heb je problemen met geld dan gaat het eigenlijk niet om geld. Maar om iets anders wat eronder zit. Dus ga je alleen aan de voorkant je best doen, dan nog verandert er uiteindelijk niks aan je geldsituatie en zal je nog steeds een tekort ervaren.

bg footer
Scroll naar boven