Ziel & Zakelijkheid

Hoe zorg je er voor dat je een bedrijf creëert die perfect bij je past
(en blijft passen)?

Mijn naam is Lonneke Vodegel en ik ben een Business Medium. Ik help ondernemers om met Ziel & Zakelijkheid dat bedrijf te creëren dat precies bij hun past.

Meer ideale klanten • Meer winst • Meer tijd voor jezelf

Waarom een business medium?

Je bent een ervaren ondernemer, trainer of coach en ambitieus. Je bent een expert in jouw vak. Je investeert in jezelf en in jouw bedrijf. En dat heb je afgelopen jaren ook gedaan. Marketing, Sales, Copywriting, Listbuilding. You name it. Toch loopt het niet zoals je zou willen. Je krijgt niet de klanten die echt bij je passen. Het kost veel moeite en tijd om klanten 'Ja' te laten zeggen om met je samen te werken. Je werkt heel hard en hebt te weinig vrije tijd. DAT KAN ECHT ANDERS! 

Lonneke Vodegel
Gratis ritueel

Meer productiviteit

Het energetisch ritueel voor productiviteit dat beter werkt dan affirmaties.
Voor het vertienvoudigen van je productiviteit & een goodbye aan je uitstelgedrag.

Vul hieronder je naam & e-mailadres in en je ontvangt direct in jouw mailbox een video met instructies en een visualisatie.

Ninaflitstlonnekevodegelwebsite-35
1 - op - 1

Consulten

Loop je vast in je (werk)leven en wil je meer helderheid? Of wil je graag contact met een overleden dierbare? Ik bied je de mogelijkheid voor een 1-op-1 consult. 

Daarnaast kun je een spiritueel assessment boeken als je hulp en/of handvatten wilt tijdens je spirituele of mediamieke ontwikkeling. 

Een consult duurt 45 minuten en kan zowel bij mij in mijn praktijk als digitaal via Zoom.  

 

500 333
Webshop

Kaartensets

Geef je Intuitie een stem met een kaartenset

* Business Intuition Cards
Fysieke kaartenset speciaal voor ondernemers.
36 kaarten die jou helpen om je intuïtie te verduidelijken.       
Bonus:  Inclusief Gratis Online Training Kaarten lezen.

* Digitale Energiekaarten 
De 42 kaarten in deze set geven jou inzicht of richting. Maar daarnaast nog iets extra. Ik heb deze kaarten namelijk ook nog ontwikkeld met een helende energie. Dat betekent dat ze naast inzichten en verheldering ook healing geven.

NFworkshopreading2017web-14
Healingpakket

Geld genereren

Ben je zat dat je steeds geld tekort komt?

Vind je het moeilijk om geld te vragen voor je diensten?
Vliegt het geld sneller uit je portemonnee dan dat het binnenkomt?

Dan is dit Healingpakket echt iets voor jou.

Want heb je problemen met geld dan gaat het eigenlijk niet om geld. Maar om iets anders wat eronder zit. Dus ga je alleen aan de voorkant je best doen, dan nog verandert er uiteindelijk niks aan je geldsituatie en zal je nog steeds een tekort ervaren.

Klantcase

dr. ir. Ellen de Lange-Ros - Businesscoach

Volgde al 2 keer het Business Readingtraject en is gestart met een 3e traject.

"Ik ontving €27.000 dankzij mijn traject met Lonneke"

Ik ben business coach en auteur, en heb een goedlopend bedrijf met veel klanten. Ik wist al veel van energie en intuïtie, en heb hier zelf al twee boeken over geschreven. Toch heb ik heel veel gehad aan de samenwerking met Lonneke. Met haar hulp leerde ik nog beter en dieper af te stemmen op mijn innerlijke wijsheid, en die in te zetten in mijn bedrijf. Ook deed Lonneke regelmatig readings voor mijn bedrijf, die heel waardevol waren. Interessant was bij de readings dat ik niet blind moest volgen wat Lonneke doorkreeg; ik moest zelf steeds heel goed invoelen wat wel of niet paste en meedenken met de interpretatie van wat Lonneke doorkreeg. Dan kon ik die inzichten goed inzetten in mijn bedrijf. 

Door steeds beter af te stemmen op mijn innerlijke wijsheid en kompas, ging ik andere keuzes maken in mijn bedrijf. Ik kreeg nog meer vrije tijd en rust, terwijl ik ook prima verdiende. Heel grappig was dat Lonneke me voor de zomervakantie een advies gaf, waar ik €27.000 door ontving, zonder er hard voor te hoeven werken. Dat was briljant!

Ook heb ik een aantal aanpassingen in mijn team doorgevoerd, mede dankzij de tips van Lonneke. Zo heb ik de opzet van mijn teamoverleg veranderd, en de rolverdeling aangepast van de mensen met wie ik werk. Nu voelt de samenwerking voor ons lichter en meer passend bij de talenten van de mensen. Dat werkt heerlijk.

En tot slot heb een heel cool project in Midden-Amerika opgezet: een zacht-werken-experience-reis, met een business partner in Ecuador. Optioneel kun je tijdens de reis een ayahuasca-ceremonie in een traditionele zweethut ondergaan, die wordt begeleid door een ervaren sjamaan. Een hele bijzondere ervaring! Dit project kwam mede door de tips van Lonneke onder mijn aandacht.

ellen de lange
HI, IK BEN

Lonneke Vodegel

Mijn naam is Lonneke Vodegel en ik ben Business Medium. Getraind in Nederland en Engeland, leer ik ondernemers readen effectief in te zetten in hun dagelijkse praktijk. Readen is geen trucje, maar een methode om goed je intuïtie te gebruiken. Zelf heeft het mij enorm veel gebracht: toen ik nog een baan had en readen inzette, had mijn team van 28 man het laagste ziekteverzuim en de hoogste omzet.  

Het duurde voor mij best een tijd voordat ik leerde vertrouwen op mijn intuïtie: ik dacht dat ik er geen aanleg voor had, maar door training leerde ik dat dit niet waar is. Sterker, iedereen heeft deze ‘superpower’. Ik leer je er woorden aan te geven en er concrete informatie uit te halen. En dat gericht op jouw bedrijf. Want als je met je intuïtie in contact staat, kan dit je veel opleveren: betere klanten, hogere omzet en gelukkiger personeel.

Scroll naar boven