De juiste keuze voor mijn bedrijf? Hoe maak ik die? En kan een bedrijfsreading mij daarbij helpen?

Ja natuurlijk kan een bedrijfsreading daarbij helpen. Dat zal ik je tonen met een praktijkvoorbeeld. Dit het voorbeeld van een therapeute die hulp zocht bij het nemen van een beslissing. Zo ging het:

Praktijkvoorbeeld De juiste keuze voor mijn bedrijf. Hoe maak ik die?

Dus jij kan dan zeggen wie ik moet kiezen? Vroeg een potentiële klant aan mij. Toen we het hadden over een bedrijfsreading. Ze heeft een goedlopende praktijk in natuurgeneeskunde en voeding. Zo goed zelfs dat ze eraan zit te denken om samenwerkingen aan te gaan en daardoor meerdere praktijken te gaan opzetten. Of een soort franchise formule zat ze ook aan te denken. Ze heeft zelfs al gesproken met een aantal kandidaten maar vindt het moeilijk om goed te weten met wie ze wat aan zou moeten gaan. Iets dat natuurlijk ook eng en moeilijk is! Want stel dat het toch niet blijkt te werken. Al je tijd, energie (en soms ook geld) voor niks erin gestoken. Dus ik snap de twijfel zeker.

Mijn antwoord:

Nou, zei ik, ik ga niet zozeer dan zeggen wie je wel of juist niet moet kiezen. Wat ik wel doe is een reading doen op jou. Wie ben je; wat vindt je belangrijk in een samenwerking; waar moet een samenwerkingspartner aan voldoen? En dan heb ik het niet over de dingen die je al met je mind op een lijstje kan opschrijven. Maar hoe je als persoon op bepaalde situaties reageert. Waardoor je getriggerd wordt en waar dat is ontstaan.

En dan ga ik readen op jouw bedrijf:
> Welke kwaliteiten liggen er
> Welke potenties zijn er voor in de toekomst
> Waar wil je naartoe bewegen
> Welke essentie heeft jouw bedrijf
> Matcht dat met wat je nu naar buiten toe brengt
> Heeft dat dezelfde energie en trek je daardoor de goede doelgroep aan

Als laatste kun je dan de verschillende samenwerkingspartners readen:
> Hun energie
> Wie ze zijn
> Waar ze voor staan en past dat bij jou.
Dat is wat ik dan doe. Zei ik tegen haar. Ik geef je inzichten maar beslis niet voor je. En weet je wat het mooie is….je lichaam resoneert met dat wat goed voor je is. Dat kan dus zijn dat door de reading je ineens voelt dat je wil kiezen of dat door een bepaald inzicht je het ineens weet. Echt zeker weet.

Reading is niet het toveren uit de hoge hoed, van allemaal shocking informatie.

Het is juist het naar boven halen van de informatie die er allang is. Opgeslagen in jouw energie, de energie van het bedrijf, van een klant of samenwerkingspartner of in de markt. Vaak zien we die informatie niet of niet meer. Maar je voelt vaak wel als het wordt genoemd; dat het klopt. En dan in combinatie met je mind/je verstand; kun je zelf de beste keuze maken. Want daar gaat het natuurlijk om.

Wat leeft er bij jou?

Heb je zelf iets dat niet lekker loopt in je bedrijf of sta je voor een belangrijke keuze op persoonlijk of zakelijk vlak? Maak dan een afspraak met mij om te kijken hoe en of ik je verder kan helpen.