Healingpakket Geld Genereren

Ben je zat dat je steeds geld tekort komt?

Vind je het moeilijk om geld te vragen voor je diensten?
Vliegt het geld sneller uit je portemonnee dan dat het binnenkomt?

Dan is dit Healingpakket echt iets voor jou.

Want heb je problemen met geld dan gaat het eigenlijk niet om geld. Maar om iets anders wat eronder zit. Dus ga je alleen aan de voorkant je best doen, dan nog verandert er uiteindelijk niks aan je geldsituatie en zal je nog steeds een tekort ervaren.

Problemen met Geld hebben
nooit te maken met geld.

Want of het nou gaat om:

  • het te weinig binnen krijgen
  • niet van geld houden of het niet belangrijk vinden
  • te snel zonder geld zitten
  • worstelen met geld vragen

Daar zit altijd een andere dieperliggende oorzaak onder.

Dus wil je verandering? Wil je anders met geld omgaan?
Dan moet je op dat dieperliggende niveau aan de slag!

Daarom heb ik 4 speciale Healingen rondom het thema Geld voor je opgenomen. Om echt die sh*t erachter te shiften. Deze Healingen heb ik samen met praktische energie oefeningen voor je gebundeld in het Healingpakket Geld Generen.

Wat is het Healingpakket?

Ik ga je helpen ... 4 weken lang

Iedere week krijg je 2 mails van mij:
1) Met een geluidsbestand met een Healing, zodat je ook echt de vastzittende energie gaat losmaken en helen.
2) 3 dagen later een mail met een energy-tool of praktische oefening, zodat je die nieuwe energie gaat verankeren in je systeem.

We pakken de volgende thema’s aan:

Week 1: Geld is energie
Week 2: Het Waard zijn
Week 3: Kunnen Ontvangen
week 4: Constante Cashflow

Start: vanaf 9 januari is het pakket beschikbaar en als je het koopt, krijg je dus gelijk de eerste Healing toegestuurd.

Meestgestelde vragen

Ja dat kan zeker. Ik heb de Healing Energie aangezet voor de verschillende thema’s en tijdens de opname leid ik je door die Healing heen.

Het maakt voor de werking en kracht van een healing niet uit of het offline of online is. Dat is het mooie van energie: het heeft geen last van tijd en ruimte. Online is nog even krachtig en mooi als offline.

De energie van Healing begint gelijk te werken. Omdat het echter op de diepere lagen eerst aan de slag gaat, kan het zijn dat het een paar dagen duurt voordat je veranderingen gaat zien of voelen. Met de shifts die gemaakt zijn, worden weer nieuwe dingen in werking gezet waardoor de werking van de Healing langer doorgaat. Zo kan het zomaar zijn dat je na 2 maanden ineens bij jezelf opmerkt dat je een bepaalde situatie anders benadert of dat iets je minder aangrijpt.

Die vragen kun je stellen in de besloten Facebookgroep. Ik ben daar ook zelf aanwezig om je vragen te beantwoorden. En natuurlijk is het ook de opzet van de groep om elkaar te helpen en te inspireren dus ook andere deelnemers kunnen daar je vragen beantwoorden.

Nee dat gebeurt zeker niet! Ik snap dat het wat spannend is maar wees gerust. De enige energie die je binnenhaalt is de helende, transformerende energie die via mij vanuit het Universum komt. Dit is zuivere energie en ik ben de “gatekeeper” hiervan. Dus via mij komt het naar jou.

Scroll naar boven