Gratis energetisch ritueel

Wil jij…

Een laserscherpe focus in je business?

In een flow je acties van de dag voltooien?

Productiever en efficiënter in je zijn?

Met meer plezier meer af krijgen?

 

Download dan mijn Gratis Energetisch Ritueel voor meer Productiviteit.

Lonneke Vodegel
Gratis ritueel

Meer productiviteit

Het energetisch ritueel voor productiviteit dat beter werkt dan affirmaties.
Voor het vertienvoudigen van je productiviteit & een goodbye aan je uitstelgedrag.

Vul hieronder je naam & e-mailadres in en je ontvangt direct in jouw mailbox een video met instructies en een visualisatie.

Marielle
Marielle Vreeken
Geldcoach

“Ik start er nu elke dag mee, het is al helemaal een gewoonte geworden.” Ik heb altijd allemaal plannen, maar ook altijd te weinig tijd om ze uit te voeren. Dus toen ik hoorde dat jij een ritueel had ontwikkeld dat mijn méér productiviteit oplevert kon ik niet anders dan het uitproberen.En wat schept mijn verbazing (ik ben nogal sceptisch hierin, want ik heb al van alles geprobeerd), direct vanaf de eerste dag werkt het heel succesvol. De eerste keer moest ik heel vaak gapen,  even alle verkeerde energie loslaten. Ik start er nu elke dag mee, het is al helemaal een gewoonte geworden. Een gewoonte die ik niet meer wil missen.Dus Lonneke, ontzettend bedankt voor dit geweldige ritueel.

Jacqueline
Jacqueline de Weerd
Spiegelcoach

Iedere dag beginnen met een duidelijke intentie is echt zinvol. Ik werk nu een tijdje met het energetisch ritueel en ik vind het fijn. Het zet je klaar voor de dag op een doelgerichte manier, zonder te streven.Door jezelf te ‘primen’ en te focussen op deze manier, komt dat wat je wilt ook sneller op je pad is mijn ervaring, op manieren die je niet voor mogelijk houdt. Creatie zelf doet lekker mee!Ik deed met deze energetische ceremonie een healing op het gevoel  dat mijn onderneming een wilskracht prestatie is waar ik voor beloond moet worden. Ik mocht weer voelen en ervaren dat mijn onderneming een uniek geschenk is wat ik mag delen met de wereld. Ik mag veel vaker visualiseren en intappen op de energie van mijn eigen Bron van Wijsheid en Hartkennis.  Het energetische ritueel heeft mij geholpen om weer duidelijk en snel in te tunen en te werken vanuit plezier, ontspanning en vertrouwen en met een hoge energie, sprankeling en vrolijkheid.Dank je wel, Lonneke, voor jóuw prachtige cadeau!

gabby
Gabby Vande Voort
Business Coach

“Door het ritueel ben ik veel efficiënter en effectiever geworden en dat komt mijn leven en werk zeker ten goede.” Voordat ik aan mijn werkdag begin doe ik het ritueel om de volgende redenen:Als ik het ritueel gedaan heb weet ik heel duidelijk waar de prioriteit voor die dag ligt, welke taak eerst afgehandeld moet worden voor ik aan iets anders (mag) beginnen.  Vroeger had ik de neiging om met alles tegelijk bezig te zijn en had ik aan het eind van de dag eigenlijk niets echt goed afgerond. Na het ritueel kan ik heel gefocust aan het werk en heb ik er geen moeite mee ook dingen te doen waar ik tegen op zie. Ik voel me energiek en vol vertrouwen dat ik de taken  goed kan doen. Ik wordt er blij van en dat maakt het werk een stuk leuker. Soms weet ik op een dag niet eens waar te beginnen of wat te doen. Door het ritueel komt dan vanzelf een soort van to-do lijstje in me op en dat is dan ook precies wat ik die dag afhandel. Heerlijk!

Life like love never dies.