Zzt zzt hoor ik. Ik weet dat ik een whatsapp binnen krijg. Benieuwd als ik ben naar de inhoud moet ik toch wachten tot ik mijn auto ergens kan parkeren. Terwijl ik mijn nieuwsgierigheid probeer te bedwingen zie ik uit mijn raam de rij met windmolens opduiken.

 

In beweging
De wieken draaien imposant. Onmiddellijk duikt daar een beeld bij mij op. Een illustrerende metafoor maar dan meer terug in de tijd. Die van de molenaar die hoopt op wind om zo zijn molen aan de gang te houden. Want een draaiende molen betekent meel waardoor er inkomen is.

 

Fascinerend

Fascinerend vind ik dat. Hoe dat werkt bij mij. Ik zie iets (waar dan ook) en als een verborgen schat komt die verklaring naar boven. Het werkt precies hetzelfde als dat ik ga readen. En als gevolg vanuit de energie die plaatjes krijg. Naast feitelijk informatie krijg ik gegarandeerd ook een metafoor als boodschap.

 

Terwijl ik nog mijmer hierover zie ik,  als een geschenk rechts van mij een parkeerhaven.  Ik draai er gelijk in zodat ik geheim van het bericht kan onthullen.

 

Ze heeft Ja gezegd
Het bericht is van een klant van mij. Het zegt: “Yes, Marjolein
? ( = Cindy) heeft ja gezegd. Ik ben zo blij! “ Ik moet ontzettend lachen en gelijk ben ik in gedachten terug naar een paar weken ervoor. Tijdens een Business Reading dag heb ik mijn klant’s lijst met leads geread. Mijn klant wilde namelijk nog wat extra omzet realiseren. Naast de lopende contacten die er al waren.

 

Als één van de eersten blijft mijn oog hangen op de naam Marjolein. Als ik goed kijk zie ik echter dat er Cindy staat. Verbaast kijk ik nogmaals maar dat was echt de naam die er stond.

 

Helderzien
Onmiddellijk herken ik dit als een vorm van helderziendheid. Waardoor ik weet dat het informatie bevat. Ik check bij mijn klant of het klopt dat zij Cindy al een tijd terug heeft gesproken. En dat ondanks Cindy’s interesse zij geen klant is geworden. Mijn klant knikt heftig en wacht met smart op meer onthullingen. Ik ga verder en voel dat het nu een perfect moment is voor mijn klant om Cindy een aanbod te doen. Dat Cindy letterlijk wil transformeren en haar oude patronen overboord wil gooien. Vandaar ook dat ik in eerste instantie de andere naam zag. Zoals gezegd omdat ik linkte met Cindy’s energie en niet haar buitenkant.

 

Het perfecte aanbod
Ik geef nog wat meer informatie over wat er nu speelt in het leven van Cindy. Waar ze hulp bij kan gebruiken. Vervolgens welk aanbod zou passen maar ook hoe mijn klant dat het beste kan insteken. Door te lezen op de energie van Cindy én op de kwaliteiten van mijn klant ontvouwt zich onmiddellijk een passend aanbod.

 

Ineens ben ik weer terug in mijn auto. Terwijl ik het plezier voor mijn werk voel, start ik de motor. Ik geniet van het succes van mijn klant en ben dankbaar dat ik daar een bijdrage aan leverde. De daadkracht van mijn klant om gelijk te handelen met de informatie uit de reading heeft haar toch mooi een extra omzet van een paar duizend euro opgeleverd.

 

En in mijn hoofd hoor ik mezelf weer zeggen: “Niks zweverig het readen, maar heel praktisch en concreet.” Zeg nou zelf: daar is dit voorbeeld absoluut het bewijs van.

 

Wil je meer ervaringen van klanten lezen? Te weten komen wat een reading heeft opgebracht? Lees dan HIER verder