Lof over mijn werk

Wat klanten zeggen

gabby
Gabby Vande Voort
Businesscoach Love Your Business

Volgde 2 VIP-dagen & Workshop Van Onderbuik naar Weten

‘Lonneke is als een katalysator’
‘Meteen vanaf het eerste moment had ik een klik met Lonneke. Ze is warm, positief, vrolijk en met beide pootjes op de grond. Lonneke enthousiasmeert je om in de actiemodus te komen en gaat met je de diepte in zonder zwaar te worden. Ze weet de kern te raken en daardoor kom je erachter wat je echt wilt en voelt. Lonneke heeft me op die manier veel dichter bij mezelf gebracht.’
In mijn werk help ik hoogopgeleide ondernemers om succesvol te zijn en ik wilde onderzoeken wat ik precies wilde dat mijn eigen impact zou zijn. Daarvoor heb ik 2 VIP-dagen gevolgd bij Lonneke. Tijdens de eerste VIP-dag zijn we ingegaan op mijn blokkades; tijdens de tweede dag hebben we echt grote stappen genomen voor mijn bedrijf. Samen hebben we mijn aanbod en niche nog verder bepaald, waardoor ik nu helemaal klaar ben voor de volgende stap in mijn bedrijf.
Wat Lonneke heel goed kan, is mijn onderbuikgevoel concreet maken en hier woorden aan te geven. Ze leert me om mijn intuïtie, ingevingen en kernwaarden te omarmen. Hierdoor heb ik nog meer inzicht gekregen in wat echt belangrijk voor me is en waarvoor ik wil staan. Aan het einde van een dag bij Lonneke ging ik vol zelfvertrouwen en helemaal opgeladen de deur uit. Ze is als een katalysator.’
Rob-1
Rob van den Borne
Businesscoach
Volgde een VIPdag
'De VIPdag resulteerde gelijk in meer verkopen'
 
Ik kwam bij Lonneke voor een VIPdag omdat ik het gevoel had dat mijn bedrijf niet op gang aan het komen was. Ik deed veel verschillende dingen en mijn aandacht werd dus verspreid over verschillende bedrijven & rollen. Tevens wist ik niet meer vanuit mijn hart wat nu precies de goede richting was. Mijn mind was alles steeds aan het overdenken.
De dag was heel prettig. Lonneke is nuchter en komt snel to the point. Ze weet precies wat er op de achtergrond speelt. En benoemt dat concreet. Niks zweverig. Dat gaf mij waardevolle inzichten. Bijvoorbeeld: wat niet meer bij mij past en waar ik mee wil stoppen.  Ook heeft de Vipdag mij het besef gegeven dat ik echt voor mezelf mag kiezen. Dat mensen mij kopen en dat ik dus mag focussen op 1 ding. Mijn bedrijf. Ik heb dat gelijk omgezet in daden om veel zichtbaarder te worden. Zo plaats ik nu elke dag een video met een ondernemerstip op Facebook.
De dag met Lonneke heeft mij de durf gegeven om er totaal voor te gaan. Een diep vertrouwen. En het mooie is dat de VIPdag gelijk resulteerde in meer verkopen."
chantal-nicolasen2
Chantal Nicolasen

Rouwbegeleider bij Nunazorg Nijmegen

Business Reading Traject afgerond

‘Ik heb meer vertrouwen en ideeën’
‘Mijn omgeving vertelde me dat ik echt was opgefleurd elke keer als ik een training van Lonneke had bijgewoond. En het was waar: ik kwam soms met hoofdpijn, maar kwam er superpositief vandaan. De opleiding was als een cadeautje aan mezelf: ik kon echt vanuit mijzelf bezig zijn, met mijn kern en ziel. In een jaar tijd ben ik ook enorm gegroeid, en heb ik meer vertrouwen en meer ideeën.
In mijn werk is readen een heel handig hulpmiddel om mij beter voor te bereiden. Ik ben er meer mee bezig wat een cliënt nodig heeft en krijg meer achtergrondinformatie, bijvoorbeeld via telefoonnummers. Lonneke creëert een vertrouwde omgeving waarin ik veel leer. Het is fijn om tijd bij haar door te brengen; ze haalt het positieve in mensen naar boven.’
welmoet1
Welmoet Babeliowsky
Ondernemer
Volgde een VIPdag
'Iedere coach zou deze vaardigheid eigenlijk moet bezitten'
Omdat ik als businesscoach ontzettend nieuwsgierig was naar wat Lonneke mij kon leren, heb ik me aangemeld voor een Vip-dag bij haar.Tijdens deze dag heeft ze mij de beginselen bijgebracht om beter achter de blokkades van mijn klanten te komen en in te schatten wat hen tegenhoudt in hun bedrijf. Het doel daarvan is dat ik hen op de juiste manier kan helpen om stappen te zetten die naar succes gaan leiden.
Van Lonneke leerde ik vier verschillende manieren waarop dat kan. Waarbij je o.a. intuïtieve informatie bij jezelf naar boven haalt. Ik was verbaasd over mezelf. Wat ik allemaal bleek te weten en hoe bruikbaar dat kan zijn in het werken met klanten.
Voor mij was het werken met Lonneke dus zeer geslaagd. Ik denk dat het om een vaardigheid gaat die voor iedere coach van groot belang is. Sterker nog. Ik ben ervan overtuigd, als je tenminste het beste wilt bereiken met je klant. Het is iets wat ik dus iedere coach aanraad om te doen.
karianne
dr. Karianne Kalshoven
Leiderschapscoach

2 VIPdagen & Business Reading Traject afgerond en volgt nu een exclusief Diamond Traject

‘De resultaten bij mijn klanten zijn giga’

De methode van Lonneke past heel goed bij mij en raakt mijn essentie, het voelt als thuiskomen. Bij mij voert het hoofd snel de boventoon, terwijl ik veel effectiever ben als ik mijn intuïtie volg. Ik durf er nu veel beter op te vertrouwen als iets “niet goed voelt” – met mijn hoofd vind ik dat  soms nog steeds belachelijk.

ingrid
Ingrid Schröder
Coaching & Trainingacteur

Business Reading Traject afgerond

Ik neem mijn (voor)gevoel met (potentiële) klanten nu serieus’

Het fijne aan Lonneke is dat ze je leert te vertrouwen op je intuïtie. Ze leert je beelden, woorden, gevoel en soms geuren te vertalen, zodat ze voor jou betekenis krijgen. In mijn coaching werk ik veel met theater om te spiegelen. Ik merk dat ik door te readen nog sneller to-the-point kan komen. Dat versnelt het coaching-proces en geeft veel inzicht. 

Erwin-1
Erwin Heine
Plastisch chirurg
Volgde een VIPdag
'Ik zocht naar tools om mijn team naar een hoger niveau te kunnen tillen'
Mijn ervaring met de VIP dag met Lonneke was bijzonder. Ik zocht naar tools om mijn team naar een hoger niveau te kunnen tillen. Mensen te kunnen aanspreken op hun kwaliteiten en de productiviteit van ons team te optimaliseren. Een van haar wijze lessen was om niet mijn energie te stoppen in de effort mensen proberen te veranderen, maar juist het proces als zodanig in te richten. Het team zou vanuit hun eigen intrinsieke energie aanhaken en zichzelf meer committeren aan het gemeenschappelijke doel. En het werkt daadwerkelijk.
Daarnaast heeft Lonneke het vermogen om zich te verplaatsen in elk individu van het team en zo kreeg ik van elk afzonderlijk teamlid een leidraad om diegene op een effectieve manier te stimuleren. Iedereen heeft per slot van rekening unieke kwaliteiten die om verschillende benadering vraagt. Zij heeft mij dit gegeven.
Lonneke je hebt een bijzondere gave. Je hebt mij enorm kunnen helpen met het stimuleren van mijn team, maar ook mijzelf de energie en tools gegeven om met vernieuwde energie weer op mijn werk te storten.
Sharon-Hoppener-BeauBizz
Sharon Hoppener
Businesscoach
Volgde een VIPdag en de Workshop Van Onderbuik naar Weten
'Door Lonnekes interventie ben ik qua energie veel beter in balans en ik kan daardoor versnellen in mijn bedrijf'
 
Het mooie van Lonneke is dat ze businesswise is en tegelijkertijd ziet dat er meer tussen hemel en aarde bestaat. Ze geeft je de volle aandacht en is erg persoonlijk. Van de VIP Bedrijfsreadingdag verwachtte ik van tevoren dat het over het zakelijke aspect zou gaan. Maar door er een twist aan te geven, bracht Lonneke ook de persoonlijke aspecten onder de aandacht. Het zakelijke en het persoonlijke zijn immers sterk verweven. Door Lonnekes interventie ben ik qua energie veel beter in balans en ik kan daardoor versnellen in mijn bedrijf. Mijn bedrijf loopt ontzettend goed.”
rogier
Robert Gielen
Ondernemer
Business Reading ontvangen
'Ik zou de dag zeker aanraden aan collega ondernemers, coaches'
Ik was al een tijd aan het worstelen met mijn bedrijf. Wist niet hoe mijn drijfveren in een vorm te gieten die bij mij past en die commercieel ook succesvol is. De reading was fantastisch. Lonneke is heel goed. Ze sloeg de ene spijker na de andere op zijn kop. Dat is misschien wel het bijzondere aan Lonneke haar readings (en ik heb van veel mensen readings ontvangen), dat zij in staat is om heel praktische stappen en acties mee te geven. Zij verzint ze niet maar ze komen echt uit de hogere wijsheidenergie.
De VIPdag heb ik als bijzonder waardevol ervaren. Lonneke is echt een topper in haar vakgebied.
Ik zou de dag zeker aanraden aan collega ondernemers & coaches. Ik zou zeggen dat ik zeker weer dat Lonneke jou en jouw bedrijf grote stappen vooruit gaat helpen.
elien
Elien de Wit 

Energetisch therapeut

Business Reading Traject afgerond 

Ik ben nu effectiever in mijn coaching’

De kennis die ik heb opgedaan, pas ik in mijn praktijk toe. Zoals visitekaartjes readen. Ook lees ik nu de energie voordat een cliënt komt, zodat ik extra inzicht krijg in wat diegene nodig heeft. Het interessante is: altijd klopt het en komt dat onderwerp ter sprake. Dat is dus erg effectief, want ik heb hierdoor voorinformatie, ik ben beter voorbereid. Dat scheelt mij tijd tijdens het consult.

Lonneke Vodegel
Gratis ritueel

Meer productiviteit

Het energetisch ritueel voor productiviteit dat beter werkt dan affirmaties.
Voor het vertienvoudigen van je productiviteit & een goodbye aan je uitstelgedrag.

Vul hieronder je naam & e-mailadres in en je ontvangt direct in jouw mailbox een video met instructies en een visualisatie.

Scroll naar boven