Business Energy

365 dagen Meer Energie in je Bedrijf

Meer Focus
Meer Inkomen
Meer Klanten
Meer Balans
Meer Rust  

Als je meedoet met 365 Dagen Meer Energie in je Bedrijf  ontvang je elke dag een tip, inspiratie, korte les, inzicht, oefening of idee in je mailbox waarmee je aan de slag kunt.

365 DAGEN LANG!

Ik weet dat mijn energie belangrijk is maar om er consequent bewust mee om te gaan lukt mij niet

Dat is precies wat Tosca laatst tegen mij zei. En zij is niet de enige.

Je bent bezig met energie
Je weet dat jouw bedrijf een reflectie is van jouw energie
Je bent er bewust mee bezig 
Maar de waan van de dag haalt je in
Of de constante prikkels maken je oververmoeid
Je voelt dat het daardoor niet lekker loopt in je bedrijf (en met jezelf)

Je twijfelt over de richting in je bedrijf
Je wilt meer klanten en vooral de juiste klanten
Of je hebt het juist druk maar te druk
Jouw enthousiasme zorgt ervoor dat je niet op de rem trapt
Maar alsmaar doorgaat

Het is tijd om weer het heft in handen te nemen
Over JOUW Energie
En daarmee de Energie van jouw Bedrijf 

 

Dagelijks spreek ik ondernemers die worstelen met hun energie. Ondernemers die energiek, met plezier, gefocust, succesvol willen ondernemen maar hiervoor een steuntje in de rug bij nodig hebben.


Hoe zou het zijn als ik je elke dag help met jouw energie?

 • Met iedere dag een mail

 • Een Community van gelijkgestemden 

 • Creëren van een FLOW

Jouw energie maakt jouw bedrijf `~~ Dus zorg er goed voor

Zou je dit graag willen:

Neem contact op met Lonneke.jpg
 • Meer Energie & Focus

 • Meer Richting & Vertrouwen

 • Meer Klanten & Inkomen

 • Meer Balans & Vrije Tijd

 • Meer Intuïtie &  Rust

Wat deelnemers vinden van de training:

 • Ik volg nu 40 dagen de training 365 dagen meer energie in je bedrijf en ben super blij dat ik me heb opgegeven!  Zoveel tips en informatie waar je wat aan hebt. 
  Ook een live fb dat was helemaal fijn omdat er dan nog dieper op de energie wordt ingegaan. 
  Kortom een aanrader om te gaan volgen!

 • Ik volg nu bijna 6 weken de cursus 365 dagen meer energie in je bedrijf. Een low budget cursus die erg veel waard is vind ik zelf. Lonneke geeft daar direct praktische tips voor, waardoor ik betere prestaties kan leveren gedurende de dag. Ik kan me nu al beter concentreren en focussen. Mijn jaar kan niet meer stuk! Bedankt voor je fantastische en persoonlijke inzet.

 • Heel blij met mijn aanmelding voor dit programma. Goed om elke dag even hiermee bezig te zijn en bewust te zijn van de factor energie in je bedrijf. Als ik zie wat er in korte tijd al allemaal voorbij is gekomen, maakt me dat heel nieuwsgierig naar de rest van het jaar. Ik kijk elke dag uit naar het mailtje van Lonneke. Lonneke's nuchtere manier van uitleggen helpt heel erg om materie (waarvan je misschien zou kunnen denken dat het zweverig is) juist concreet te maken. Het is heel fijn om handvatten aangereikt te krijgen voor iets waar je bewust of onbewust al mee bezig was.

 • Ik doe mee aan 365 dagen méér energie in je bedrijf. Mijn energie was aardig weggezakt totdat ik Lonneke in een andere workshop tegenkwam. Het is een openbaring en leer om te gaan met energie. Nooit geweten dat ik daar zelf controle op kan hebben.  Dat leer ik van Lonneke, zij is een bijzondere en heel aardige vrouw en coach. Ze is rustig, in de training voel je geen druk en ze vindt niets gek. Op vragen die we stellen in de groep heeft zij altijd werkzame tips. Zit ik onverhoopt toch met een vraag kan ik een mailtje sturen, zo tof! Ik had deze training niet willen missen.

review4def
review1def
review3def2
review3def1
review2def1
review2def2

Dus wat krijg je?

 • Iedere dag een mail een tip, inspiratie, korte les, inzicht, oefening of idee waarmee je aan de slag kunt

 • Je kunt iedere dag vragen stellen in de besloten Facebook-groep met gelijkgestemden

 • Je kunt iedere dag de uitwerking in de groep zetten

 • Ik help je iedere dag en geef je advies en feedback

 • Iedere week een Energiejournaal in de Facebook Groep

 • Regelmatig een Live Q & A in de Facebook Groep waar je al je vragen kan stellen aan mij

 • Je houdt altijd toegang tot deze lessen 

 • Je gaat het nu wel volhouden door dit dagelijkse steuntje in de rug

Lonneke Business Medium voor een groep tijdens de training Business Groei

Dus 365 dagen lang, 365 lessen en tips. En dat alles voor slechts € 165,-!

Je start GELIJK

Na aanmelding krijg je de volgende dag om 7 uur gelijk je eerste mail.  Dus je zit gelijk in de Actie-energie.

bg footer
Scroll naar top